Binnenkort gaat Grab & Go van start

Grab & Go wordt een convenience store (gemakswinkel) dat een beetje zal lijken op 7Eleven in Azië. Het is een nieuw concept voor de klant die weinig tijd heeft en snel iets te eten en te drinken wil.

Grab & Go wordt een concept met mini-winkels in winkelcentra en drukbezochte locaties. De winkels worden dagelijks gevuld met verse salades, poke bowls, wraps, smoothies en granola’s. Het is een concept waar mensen van 08:00 tot 22:00 uur een verse maaltijd kunnen kopen.

Gemak is de trend

In Azië zijn deze concepten al heel gangbaar. Hier staat het nog in de kinderschoenen, maar de vraag is enorm. Mensen zijn razend enthousiast over de combinatie van gemak en een hoogwaardige kwaliteit gezonde voeding. Binnen tien seconden haal je je wrap of poke bowl.

De Grab & Go-concept betekent: eten wanneer en hoe je maar wilt. Onderweg, op weg naar je werk, op weg naar huis of aan het einde van je voetbalwedstrijd met vrienden. Het betekent uitgebalanceerd eten en met verse kwaliteitsproducten. Het is snel en goedkoop eten.

5 vestigingen

Klanten kunnen bij Grab & Go kiezen uit verse sappen, sandwiches, tosti’s, wraps, noedels, salades, fruit, snacks en verschillende soorten verse koffie en afrekenen op het zelfscanplein.

Wij zijn nu bezig met het opzetten van 5 vestigingen in 5 verschillende steden. Mail ons als u meer informatie wilt over onze plannen.